Werkzaamheden Klus en Vlam

Met ingang van 1-11-2023 Zal Klus en Vlam zijn werkzaamheden moeten gaan verminderen om diverse reden.

Klus en Vlam GAAT er zeker niet mee stoppen maar ik zal de werkzaamheden op een lager nivo door zetten.

Dit houd in dat ik geen tijd meer heb voor nieuwe klanten en dat de wacht tijden voor onderhoud kunnen oplopen. Bestaande klanten die al klant van mijn zijn zal ik met alle plezier helpen.

Ik kan per 1 -11-2023 het onderhoud nog steeds verzorgen, maar dat zal dan alleen op zaterdag uitgevoerd gaan worden.

Het reeds bekende telefoon nummer blijft actief , echter zal ik niet altijd meer direct op nemen. Voicemail zal ik vaker af luisteren en u in de avond uren terug bellen. Het email adres info@klusenvlam.nl blijft ook tot nader order actief maar zal ook in de toekomst veranderen. Ik zal alle klanten daar de komende tijd van op de hoogte brengen

Indien u nog vragen heeft kunt u die mij altijd stellen. Ik wil nogmaals u op het hart drukken dat Klus en Vlam er zeker niet mee gaat stopen en hoop ook op u begrip omtrent deze situatie. Indien u overstapt naar een ander bedrijf voor onderhoud heb ik daar alle begrip voor.

Ik dank u voor het begrip

pelletkachels